Køb af kajak » her køber du en brugt kajak

Facebookgruppen Køb og salg af kajakker og tilbehør

Et rigtig godt sted at finde din næste kapkajak eller turkajak. Der er også med jævne mellemrum havkajakker til salg samt pagejer og andet tilbehør til kapkajak. Det er primært danske roere fra kajakklubber, der sætter deres kajakker til salg og der er jævnligt opdateringer.

Besøg Facebookgruppen Køb og salg af kajakker og tilbehør


Dansk Kano og Kajakforbunds Forum

På Dansk Kano og Kajakforbunds (DKF) hjemmeside finder du et forum, hvor der jævnligt sættes kajakker til salg. Du kan også oprette en købsannonce. Det koster ingenting. Forummet er dog ikke så besøgt mere efter, at DKF fik ny hjemmeside (2013). Dette sted er et godt sted at finde din nye brugte kap-turkajak og du kan samtidig få råd og vejledning.

Besøg Dansk Kano og Kajakforbunds Forum


Svenska Kanotförbundet

Denne side svarer til Dansk Kano og Kajakforbunds hjemmeside og på forsiden finder du køb/salg af kajakker. Der er jævnligt kajakker til salg på denne side. Du finder en del multisportskajakker til salg, da det er en udbredt klasse i Sverige, men der er også ofte kapkajakker og turbåde til salg. Og husk det er i svenske kroner.

Besøg kanot.com


Den Blå Avis

I sommerperioden er Den Blå Avis et rigtig godt sted at finde brugte turkajakker og kapkajakker. Det er dog primært havkajakker, der kommer til salg på dba.dk, men du finder også rigtig mange gode tilbud og udbuddet er meget varieret. Hvis du leder efter en billig kajak, så er Den Blå Avis stedet. Jeg har set mange af de gamle turkajakker til salg til en god pris, men også marathon kajakker af ældre dato. Det er ikke sjældent, at du kan finde en marathon kajak på 8 kg. til salg for under 5.000 kr. Det er typisk ældre modeller som Tiger, Cleaver etc. Søg på kajak.
Besøg www.dba.dk


Gul og Gratis

Der er færre kajakker til salg på gul og gratis end på dba.dk, men med jævne mellemrum dukker der en kapkajak eller turbåd op, som ikke er slået op på nogle af de øvrige sider. Ofte til lave priser, fordi ejeren blot har haft den liggende. Søg på kajak.

Besøg Gul og Gratis


Hos forhandlere

Du kan også med jævne mellemrum finde brugte kajakker til salg hos kajakforhandlere. Det er typisk kajakker, der er taget i bytte. Det er ikke alle disse kajakker, som bliver lagt op på forhandlerens hjemmeside.


Kajakker der aldrig sættes til salg

Hvis du er ude efter en speciel kajak, typisk en ældre model, så kan det godt betale sig at kigge lidt omkring i kajakklubberne og se, om der ligger netop din kajak og samler støv. Der ligger nogle fine kajakker rundt omkring, som aldrig rigtig kommer på vandet, fordi ejeren ikke ror længere og som typisk er ”vokset” ud af kajakken. Disse kajakker kan man nogle gange godt få lov til at købe, hvis man spørger sig for. Husk også at kigge i din egen kajakklub, om der ligger noget på loftet eller bagerst i bådskuret.

Klik her for at få dit eget GoMINIsite