Køb af kajak » Kajakforhandlere i Danmark

Dansprint

Dansprint ligger i Hvidovre og ejes af Ole Torp. Butikken ligger i køreafstand fra Hvidovre havn. Dansprint forhandler Nelo og Vajda, både kap, tur og havkajakker. Dansprint er også navnet på det dansk-producerede kajakergometer. Dansprint forhandler landsholdstøj og er i det hele taget tæt knyttet til landsholdet og er ofte at finde ude til stævner i ind- og udland. Dansprint sponsorerer også Dansprint turneringen, som du kan læse mere om på kano-kajak.dk. Desuden står Dansprint for afholdelse af indendørs DM i sprint på kajakergometer hvert år i januar.

Ifølge Dansprints hjemmeside, så producerer de verdens bedste kajakergometer og importerer verdens bedste kajakker og pagajer. Derudover tilbyder vi et bredt sortiment af kvalitetsprodukter til dig, der dyrker sporten på elite niveau eller som har en aktiv fritid, og som stiller store krav til dit udstyr.
www.dansprint.dk


Kano & Kajakbutikken

Denne butik må ubetinget have det mest eftertragtede hjemmesideadresse blandt forhandlere! Kano- og kajakbutikken ligger i Skovshoved havn og har også i 2010 åbnet en butik i Herlev. Butikken ejes af Peter Lillelund. Butikken har et kæmpe udvalg i havkajakker, men lad dig ikke snyde, de forhandler også mange turbåde og kapkajakker. Pt. forhandles Zedtech, Epic, Plastex, Citius, GBA og enkelte andre mærker. Du kan stort set altid komme forbi og prøve en kajakkerne, hvis du ringer i forvejen. En kæmpe fordel, når du står overfor at skulle købe kajak. Hjemmesiden indeholder mange gode informationer om valg af kajak og pagajer.

På deres hjemmeside skriver de: Kano & Kajak Butikken har over 1.500 forskellige varer som alle har med kano og kajak at gøre. Vi har altid -  også om vinteren - flere hundrede både på lager. I udstillingen i butikkerne har vi altid ca. 75-100 forskellige kajakker og kanoer, som du kan kigge på. Der findes ikke mange steder i Europa, hvor du finder et bedre udvalg samlet på et sted.
www.kajak.dk


Kajakcentrum

Kajak Centrum blev grundlagt i 1973 og dermed et af de ældste firmaer i Danmark, som sælger kanoer, kajakker og tilbehør til disse. Kajakcentrum ligger i Vejle og drives af Ernst Christiansen. Kajakcentrum er en af de få forhandlere i Danmark, der også producerer kajakker – den populære coastserie, som er designet og produceret i Danmark. Udover deres egenproduktion forhandler Kajakcentrum også flere klassikere fra Struer Boats, kajakker. Kajakcentrum forhandler primært turbåde og havkajakker.
På hjemmesiden kan du læse: Igennem årene har vi været meget i de forreste rækker og i tæt samarbejde med kendte navne såsom Willy Neumann, Tyskland og Kirton Kayaks, England samt med erfarne roere fra Danmark arbejder vi konstant på at videreudvikle og skabe kajakker, som er optimeret til de danske behov.
Med tiden har vi bl.a. skabt kendte kajakker som Tiki, Zenith, Zenith Trim og Coastline, og med vores egen erfaring med kajakroning som ballast, kan vi konstant sætte os i roerens sted og ved, hvilke krav der stilles.

www.kajakcentrum.dk

 


Max Kayak

Max Kayak er ejet af Max Jacobsen. Butikken ligger i Århus, men du kan ofte møde Max Kayak ved løb rundt omkring i Danmark. Max Kayak forhandler blandt andet Zedtech kajakker , men også andre gode kajakmærker. Max Kayak er også en af de få forhandlere i Danmark, der forhandler kajak-ergometer, i dette tilfælde fra Speedstroke. Du finder også en masse tilbehør til gode priser og den ”berømte” urholder til at sætte fast på båden med sugekop, hvis du ikke selv gider lave en. Desuden Padler overtræk, hvor der er stropper til GPS/ur. Det er Max Jacobsen på billedet her til højre, taget fra hjemmesiden.

www.max-kayak.dk


Struer Kajak

Siger man kajak i Danmark siger man også Struer. Struer Kajak ligger i Struer, men de har netop åbnet butik i Greve. På sitets internationale side finder du et afsnit af dansk kajakhistorie, nemlig en fuld oversigt over mange af de kajakker, som i tidernes løb er blevet produceret af Struer Kajak. Der ligger rigtig mange Struer Kajakker rundt omkring i danske kajakklubber, herunder mange trækajakker. De kommer fra Struer Kajak. I dag producerer Struer Kajak enkelte kajakker, herunder meget smukke trækajakker, men de fleste kapkajakker importerer de fra andre producenter, herunder KayakPro, Plastex og Acquarius.


www.struerkajak.dk


Kajakker der aldrig sættes til salg

Hvis du er ude efter en speciel kajak, typisk en ældre model, så kan det godt betale sig at kigge lidt omkring i kajakklubberne og se, om der ligger netop din kajak og samler støv. Der ligger nogle fine kajakker rundt omkring, som aldrig rigtig kommer på vandet, fordi ejeren ikke ror længere og som typisk er ”vokset” ud af kajakken. Disse kajakker kan man nogle gange godt få lov til at købe, hvis man spørger sig for. Husk også at kigge i din egen kajakklub, om der ligger noget på loftet eller bagerst i bådskuret.

Klik her for at få dit eget GoMINIsite